KFUM-Spejderne på Fanø

Sommerlejr 2024 på Houens Odde

14. april 2024 · Ikke kategoriseret · Skrevet af Fenja Gruppe

Skal du med på centerlejr i bøgeskoven?

Houens Odde Spejdercenter byder velkommen til en lille uge med gode spejderoplevelser og fællesskab på Danmarks grønneste gren, hvor der vil være et godt udvalg af forskellige aktiviteter og rigtigt mange andre spejdere. Houens Odde Spejdercenter er en halvø i Kolding Fjord, cirka 10 km fra Kolding.

Det at tage på centerlejr betyder, at der er mulighed for at vælge mellem et overflødighedshorn af forberedte aktiviteter.

Nogle aktiviteter er Houmandsstyrede (styret af Houens Oddes personale), mens andre er selvstyrede aktiviteter (styret af vores egne ledere). Lederne og de deltagende spejdere stykker et program sammen i forvejen med de aktiviteter, som kunne være sjovt at få prøvet af.

Vi får tildelt en lejrplads i den flotte gamle bøgeskov med kig til fjorden. Vi skal sove i vores nye patruljetelte og lave alt vores mad over bål. Der er toilet- og badefaciliteter spredt på halvøen. 

Vi er på sommerlejr fra tirsdag den 02. juli 2024 til lørdag den 06. juli 2024.

Der er afgang tirsdag den 2. juli med 8:50-færgen. I Esbjerg tager vi bussen fra færgen til stationen, hvorfra vi tager toget til Kolding. Fra Kolding station kører vi videre med bussen, og de sidste 3 km ud til Houens Odde Spejdercenter går vi. Efter at have gjort det omvendt om lørdagen, kommer vi hjem med en 15-færge lørdag.

Alt vores grej og spejdernes bagage skal køres til Houens Odde Spejdercenter og hjem igen. Har I som forældre mulighed for at hjælpe med transporten, vil vi være meget taknemmelige. Husk at oplyse om det ved tilmeldingen.  

Tilmelding senest søndag den 5. maj 2024.  

Tilmeldingen er bindende og skal ske via https://medlemsservice.spejdernet.dk/event/id/8208/register

Vi vil også rigtigt gerne vide, hvis du ikke kan deltage – det er der også en knap til på tilmeldingssiden. 

Hvis I har problemer med tilmeldingen, så skriv gerne til fenjagruppe@gmail.com så er vi klar til at hjælpe.