KFUM-Spejderne på Fanø

Praktisk

Fenja Gruppes A-Z:

Altid udenfor

“Der findes intet der hedder dårligt vejr, kun dårlig påklædning”.
Vi er næsten altid udenfor, og opfordrer derfor alle spejdere til at være godt klædt på til spejdermødet i forhold til vejret.

Ferie

Bæver, ulve, juniorer og trop følger skolernes ferier. Har du ikke været i skole en tirsdag/onsdag pga. efterårsferie eller påskeferie, skal du derfor heller ikke til spejder. Juleferien og sommerferien varierer dog fra år til år og er typisk en smule længere end skolernes ferier. Familiespejderne mødes uafhængigt af skolernes ferier. De holder dog jule- og sommerferie. Tjek kalenderen

Forældrehjælpere

Fenja Gruppe hjælpes vi ad. Det betyder, at vi jævnligt spørger forældre om hjælp til at assistere på en tur eller være backup en dag til spejder, hvis kun få ledere kan komme. Alle spejderlederne er frivillige, og de skal ligesom børnene have det sjovt, når de er til spejder. Og nogle gange er det ekstra hænder, der skal til, for at det bliver en hyggelig dag for alle. Skriv til fenjagruppe@gmail.com, hvis du har lyst til at hjælpe!

Kontingent

Det koster 300 kr. pr halve år for bæver, ulve, juniorer, trop og seniorer at være medlem. For familiespejdere er det 150 kr. pr. familie pr. halve år. Kontingentet opkræves per halve år og dækker materialer, leje af lokaler, mærker til uniformen mm.
Som medlem er du dækket af KFUM-Spejdernes ulykkesforsikring, når du er til spejder.

Lejre og ture

Når spejderne skal på lejrtur, vil de modtage en invitation per mail eller på facebook med information om tilmelding, pakkeliste og praktiske oplysninger. Ved indbetaling af et beløb ift. turen, skal beløbet sendes til gruppens mobilepay, som hedder box33436.

Mærker

Til spejder får vi nogle gange mærker. I den nye uniformsvejledning kan du se, hvordan du skal placere mærkerne på din nye uniform. Vejledningen kan du se her:

Uniform og tørklæde

Det kræves ikke af gruppens medlemmer, at man har uniform. Tørklæde er dog essentielt, og vi vil opfordre til, at spejderen bærer tørklæde, da det fortæller, at man er en del af gruppen og KFUM-spejderne. Gruppen har tørklæder til salg i hytten, Gruppen har et par få ekstra tørklæder og uniformer, som kan lånes, hvis man ikke har fået købt dem endnu.

Alt spejdergrej kan købes i 55*Nord:

Tryk på billedet for link.

Samværsregler

Alle grupper hos KFUM-Spejderne skal udarbejde skriftlige samværdsregler. Fenja Gruppe har dannet gruppens samværsregler, som skal være med til at skabe trygge rammer for spejderarbejdet.

Samværsregler handler om at have en fælles forståelse af, hvordan vi omgås hinanden. Vi ønsker, at skabe en atmosfære i gruppen, hvor det er naturligt og accepteret at tale om, hvordan både den enkelte og gruppen lever op til de fælles samværsregler, som gruppen har aftalt.

Vedtaget til generalforsamling d. 3. marts 2020.

Find os!

Fenja Gruppe – KFUM Fanø,

Niels Sørensens Vej 2,
6720 Fanø,

fenjagruppe@gmail.com

Landsorganisation
Fenja Gruppe er en del af KFUM-Spejderne i Danmark. Vi er på landsplan 28.000 spejdere og 500 lokale grupper.  

Sammen rykker vi verden!

KFUM-Spejderne på Fanø er en del af KFUM-Spejderne i Danmark · Besøg os på Facebook