KFUM-Spejderne på Fanø

Vi ses på Spejdernes Lejr 22

30. juli 2022 · Ikke kategoriseret · Skrevet af Fenja Gruppe

Artikel bragt i Fanø Posten d. 30. juli 2022.


Mens du læser denne Fanø Posten, er 36 børn, unge og ledere fra Fenja Gruppe (KFUM-Spejderne på Fanø) i fuld sving med at lave mad over bål, synge lejrsange eller deltage i fællesaktiviteter med andre spejdere. De er nemlig afsted på Spejdernes Lejr, som er Danmarks største spejderlejr og den største lejr for børn og unge i hele Norden.
I dagene fra den 23. juli til den 31. juli 2022 flytter øens spejdere med omkring 40.000 andre spejdere fra Danmark og udlandet til naturområdet Hedeland Naturpark ved Roskilde. 

Det er blot tredje gang, at de danske spejderkorps samarbejder om at afholde en fælles spejderlejr. I 2012 blev den afholdt i Holstebro og i 2017 deltog 37.000 spejdere, blandt andet nogle stykker fra Fenja Gruppe, på lejren i Sønderborg.

I år er vi talstærkt repræsenteret fra Fanø, og vi er enormt taknemmelige for, at det kan lade sig gøre for os at deltage på Spejdernes Lejr. Det giver øens spejdere en kæmpe oplevelse for livet! Det ville ikke have været muligt uden hjælp fra forældre, vores frivillige, vores spejdere og ledere som indhenter sponsorater ved at hjælpe til ved diverse arrangementer på øen. Desuden er vi taknemmelige for vores sponsorer; Brugsen, Danibo, Club Fanø, Casa Grafika.