KFUM-Spejderne på Fanø

Sommerlejr 2023

26. april 2023 · Nyheder · Skrevet af Fenja Gruppe

Årets sommerlejr går til Rolandhytten ved Karlsgårde Sø.

Vi ønskede os en hytte et “helt andet sted” og alligevel meget tæt på. Her er sø, skov og en masse natur, som vi får god tid til at være i og opleve.

Der er afgang fra Fanø for alle Ulve, Junior, Trop og Senior med færgen kl. 9.10 mandag den 26. juni.

Vi tager toget til Sig Station og går de fire kilometer ud til hytten. 

Og Junior, Trop og Senior gør det omvendte, når de skal hjem. Hjemkomst bliver med en 12-færge fredag den 30. juni.

Ulvene kan være med fra mandag den 26. juni til onsdag den 28. juni. De kan vælge om de vil køres videre til SFO Kolonien eller om de vil hentes af deres forældre.

Familiespejdere og Bævere er velkomne til at komme og være med tirsdag den 27. juni fra kl. 9 til 17

Ulve, Junior, Trop og Senior skal ved afgang på mandag den 26. juni blot have en dagtursrygsæk på indeholdende det nødvendige, her især drikkelse, til de timer vi er på vej (husk at vi skal gå, så hvis det er regn, skal spejderen have regntøj med). Alt andet bagage – herunder også frokostmadpakkerne – bliver kørt til Rolandhytten. 

Alle deltagende spejdere får palettenmærket: “Ridder af…” https://kfumspejderne.dk/maerke/ridder-af/, for vi bliver “Riddere af Karlsgårde” efter, at vi sammen opdager og oplever stedet omkring Rolandhytten.

Ulve, Junior, Trop og Senior får også sommerlejrmærket og der bliver rig lejlighed til også at tage andre mærker undervejs. 

Tilmelding sker her: https://medlemsservice.spejdernet.dk/event/id/6452/register

Tilmeldingsfrist er den 19. juni. Vi sender en reminder ud, når det kommer tættere på. 

For at kunne lave den fedeste tur, har vi brug for hjælp fra forældre. Et par timer kan gøre en stor forskel. Hjælp kan fx være noget kørsel eller måske en postevagt en aften til “natløbet” eller måske har du som forælder en spejderskill som du gerne vil benytte lejligheden til at lære fra dig. Al hjælp bliver taget imod med kyshånd. Skriv til fenjagruppe@gmail.com hvis du kan stille op, så hjælper vi med tilmeldingen. Det er gratis at deltage for medhjælpende forældre, men KFUM kræver en børneattest.