KFUM-Spejderne på Fanø

Invitation til juleafslutning

6. december 2021 · Nyheder · Skrevet af Fenja Gruppe

Kære alle forældre og spejdere ?

Som I måske husker havde vi planlagt en gruppetur i denne weekend. Tanken var at turen skulle være vores juleafslutning, hvor vi kunne møde hinanden på kryds og tværs af hele gruppen.
Turen er vi blevet nødt til at aflyse, men vi giver ikke op og vil derfor i stedet invitere alle til at deltage til en udendørs juleafslutning ved Fenjagården, Klingebjergvej 21, på søndag den 12/12 kl. 14-16 ✨

Vi pynter et træ med pynt lavet af naturlige materialer som enten kan spises – pigeon æbler fx – eller blot formulder af sig selv – halm fx – former en stor kreds (med god afstand til hinanden – sådan er det jo i disse tider) om træet, synger et par julesange, og får en julefortælling inden vi ønsker hinanden en god jul. Vi vil bede jer om at medbringe pynt til træet (husk at ophænget/snoren til jeres pynt også skal være nedbrydelig) og vi byder til gengæld på lidt coronasikkert julegodt ?✨

Tilmeld jer inden torsdag til fenjagruppe@gmail.com eller send os en besked på facebook ✌️