KFUM-Spejderne på Fanø

Her går det godt – alt for godt…

6. september 2021 · Nyheder · Skrevet af Fenja Gruppe

Da jeg tog over som gruppeleder i 2019 var der 11 spejdere fordelt på enhederne ulve og trop, og der var ikke mulighed for, at gå til spejder som pige – det er der nu!

Og gruppen er vokset – vi er nu en velfungerende Spejdergruppe på 66 medlemmer fordelt på enhederne; familie-spejder (frem til 0. klasse), bæver (0. til 2. klasse), ulve (2. til 4. klasse), junior (4. til 6. klasse), trop (6. til 9. klasse), senior (frem til det 18. år) – herefter er der mulighed for, at blive ungleder, dem har vi 5 af på nuværende tidspunkt.
Og vi oplever forsat en meget stor interesse for, at blive spejder, med venteliste til følge – måske kan man sige, at vi er ved at blive ofre for vores egen succes. Vi mangler ganske enkelt ledere for, at gruppen kan vokse på forsvarlig vis.

Vi har efterhånden haft et hav af gode oplevelser sammen, der spænder fra kanotur til Sverige og Norge, diverse gruppeture i vores dejlige plantage på Fanø, Centerlejer på Houens Odde, LAN-weekender, shelterture til fastlandet og meget, meget  mere.

Denne udvikling havde ikke været mulig uden det stærke hold der nu er frivilligt engageret omkring gruppens arbejde med vores børn og unge. Det værende sig både enhedslederne og gruppens nye bestyrelse. Derfor skal der lyde en stor tak til alle enhedslederne: Malene, Monica, Niels, Dan, Klaus, Noah, Lars, Mikkel, Peder, Rasmus, Magnus og vores sprællemand Henning.

Vi er umådelig glade for denne udvikling og derfor vil vi gerne fejre det med jer ved, at slå dørene op til åben aften den 7. september, kl. 18.

Der vil være lidt mad og spejderne vil få mulighed for, at vise lidt af hvad det er vi går og laver. Så kom og få en snak med os og hør nærmere om hvad spejderlivet kan byde på.

Følg os her: facebook.com/fenjagruppe og instagram.com/fenjagruppe

På vegne af Fenja Gruppe,

De bedste spejderhilsner

Jacob Coln, Gruppeleder