KFUM-Spejderne på Fanø

Spejder og Covid-19

25. oktober 2020 · Nyheder · Skrevet af Fenja Gruppe

Opdatering d. 15. november 2021

Grundet det høje smittetryk på Fanø har Fenja Gruppes bestyrelse besluttet at aflyse spejder indtil videre. Lad os sammen bryde smittekæderne! Vi håber på at vi ses snart igen! I er altid velkomne til at kontakte os, hvis i har spørgsmål.

Opdatering d. 1. marts 2021

På et pressemøde den 24. februar blev det bekræftet, at alle udendørs foreningsaktiviteter fra 1. marts kan åbne for op til 25 personer i hele landet. Den 26. februar har Kulturministeriet udsendt de endelige retningslinjer for, hvordan vi igen kan mødes i foreningsaktiviteter. Læs Kulturministeriets retningslinjer for udendørs foreningsliv her.

Fenja Gruppe genoptager derfor de ugentlige spejdermøder fra tirsdag d. 2. marts!


Opdatering d. 9. januar 2021

Fenja Gruppe læner sig op ad KFUM-Spejdernes retningslinjer for afholdelse af spejder i disse corona-tider. Deres anbefaling lyder, at spejdergrupperne skal aflyse alle aktiviteter – også udendørs – da man ikke kan mødes mere end op til 5 personer.

Derfor bliver gruppen desværre nødt til at aflyse alle aktiviteter foreløbigt, indtil staten igen åbner op for større forsamlinger.

Vi håber på bedre tider og ser frem til, at vi en skønne dag kan ses igen i samlet flok igen.


Opdatering d. 26. oktober 2020

Her finder du et informationsbrev, som beskriver gruppens håndtering af Covid-19, og hvordan vi bestræber os på at skabe de bedste og mest sikre rammer for spejderne.

Det er vigtigt for bestyrelse og ledere, at forældre og andre pårørende ved, hvilke tiltag der indføres ift. corona, så de på et oplyst grundlag kan beslutte, om deres barn fortsat skal sendes til spejder og på tur.

Derudover vil vi i den kommende tid øge kadencen på bestyrelses- og leder møder, så der løbende kan evalueres på situationens udvikling.

Det er umådelig vigtigt for os, at det ikke er spejderne, der bliver ofre for den sociale isolation, der kan ramme mange i denne tid.

I er altid meget velkomne til at kontakte gruppeleder Jacob (26809087) – hvis der skulle være spørgsmål.