KFUM-Spejderne på Fanø

Weekendtur i sigte!

25. maj 2020 · Nyheder · Skrevet af Fenja Gruppe

I følge myndighederne kan spejderne nu starte deres aktiviteter (selvfølgelig med retningslinjer vedr. afstand og hygiejne). Og med et forsamlingsforbud der efter al sandsynlighed hæves til 30-50 personer efter 8. juni 2020, øjner vi muligheden for at afholde et spejderarrangement, hvor vi alle igen kan samles 🙂

Grundet den lange periode, hvor spejdere og ledere ikke har set hinanden, vil vi gerne starte roligt ud med en god weekendtur, hvor der både er tid til hygge, fordybelse og bål under stjernerne. Alle inviteres med – afhængig af enhed og alder varierer længden og indholdet af turen:


Turfriluftsliv

Weekendtur i uge 24 (12 – 14 juni 2020) i plantagen på Fanø

Trop og senior: fredag til søndag

Oprykkere til trop: lørdag til søndag

Ulve: lørdag

Familiespejder: søndag


Beskrivelse: Helt kort vil turen begynde fredag efter aftensmad hvor de største spejdere går til plantagen med fuld oppakning – her slår vi lejr for natten. Lørdagen bruges på diverse friluftsaktiviteter og aftensmaden nydes i selskab med ulvene, der har gået til skovlegepladsen siden lørdag morgen. Efter aftensmaden hentes ulvene og de store spejdere bevæger sig igen til lejeren i skoven hvor flere oplevelser venter. Søndag går turen retur til Spejderborgen med forventet ankomst kl. 14. Familiespejderne holder deres aktiviter andetsteds – for ikke, at sætte for mange i stævne.Det var den korte version som forhåbentligt kan være med til, at danne et billede af turens rammer – altså nogle kilometer i benene, at sove i skoven og masser af fællesskab!

Coronaforbehold: Vi holder ekstra god hygiejne, holder os i mindre grupper og befinder os udendørs under hele turen.

Information om tilmelding og betaling til gruppeturen kommer snarest i en anden mail, men nu kan i sætte kryds i kalenderen!

Tirsdagsmøderne starter ikke op før til august, når forsamlingsforbuddet gør det muligt at samles i hele enheder. Vi bruger i stedet disse aftener i lederregi til at planlægge, ordne i spejderborgen og pleje vores ildsjæle.

Vi har manglet spejdernes begejstrede ansigter hver tirsdag og glæder os meget til at starte (og slutte) med tur, bål og samvær. Denne gruppetur bliver vores opstart efter corona og vores afslutning på spejderåret. Vi håber, at se så mange som muligt så vi igen kan nyde friluftslivet sammen og slå forventningens glæde an til det nye spejder år igen starter op til august!

NB. Og så savner vi ledere – alle slags. Du skal blot have lyst til at være med hver tirsdag aften, så finder vi ud af hvilken aldersgruppe, der passer bedst for dig. Vi har det hyggeligt lederne imellem og i den næste tid sætter vi fokus på lederpleje, så vi også for prøvet friluftslivet af og lære hinanden at kende.

I er altid velkomne til at ringe (Jacob: 26809087) eller skrive til fenjagruppe@gmail.com.