KFUM-Spejderne på Fanø

Invitation til generalforsamling 2020

20. februar 2020 · Nyheder · Skrevet af Fenja Gruppe

Kære medlemmer af Fenja Gruppe og co.,

Vi er blevet en stor gruppe, og det er vi så glade for. Derfor er det ekstra relevant, at I alle deltager til generalforsamlingen her d. 4 marts kl. 19.30 i Spejderborgen, Niels Sørensensvej 2.

Vi har mange gode og spændende punkter omkring spejdergruppens udvikling, lejre og ture, samværsregler mm. Det er emner, som omhandler spejdernes udvikling i spejdergruppen, og derfor håber vi, at både voksne, unge og evt. børn møder op til generalforsamlingen – stemmeberettigede er alle gruppens medlemmer over 15 år.

Alle medlemmer har fået tilsendt dagsorden og samværsregler, så hvis man ønsker at få disse tilsendt inden generalforsamlingen, bedes man skrive til fenjagruppe@gmail.com. Indkomne bemærkninger til dagsorden bedes fremsendes senest fredag d. mandag d. 2. marts.

Efter en forhåbentlig kort og produktiv generalforsamling vil der være kaffe og kage samt billeder og fortællinger fra året, der er gået.

Vi glæder os til at se jer,

De bedste spejderhilsner,

Fenja Gruppe