KFUM-Spejderne på Fanø

Året der gik i Fenja Gruppe

30. december 2019 · Nyheder · Skrevet af Fenja Gruppe

Der er gået et spejder år og et nyt er så småt begyndt. Vi vil gerne dele vores yndlingsminder fra året, der er gået. Se et par billeder her, eller følg vores sociale medier i højre side for mere selvsyn.

I april 2019 startede vi familiespejder , og det viste sig at være et hit fra dag ét. Der har været stor opbakning til hvert møde, som har foregået ca. én gang om måneden. Familiespejderne har bl.a. lavet insekthoteller, popcorn og pandekager over bål, bygget huler, lavet kapløb med insekter, fået tørklæder og lært flere familiespejder-sange.

Antallet af ulve er steget markant siden august – efter at Fenja Gruppe blev tilgængelig for piger. Flokken er på omkring 20 ulve, og de har øvet mange spejderfærdigheder så som båltænding, knobbinding, brug af kniv, besnøringer mm. Inden jul fik ulvene deres ulvenavne til fuldmåneceremonien, da enheden centrerer sig omkring Junglebogen.

Troppen har også oplevet tilslutning af piger og er vokset i antal. Troppen har udviklet sig til en stærk gruppe på 15 spejdere. Her øver de det gode samarbejde, styrker deres færdigheder og kommer afsted på udfordrende ture. Troppen har eksempelvis været afsted på en fantastisk kanotur i Norge og Sverige.

Lige før jul blev der oprettet en senior-enhed med de syv ældste af trop-spejderne. Enheden skal bistå i lederskabet af troppen for herigennem at lære planlægning, ledelse og ansvar. Og så skal de udfordres en weekend om måneden – med noget lidt vildere!

Vi glæder os til et nyt år med de gode spejdere!

Ulvene

Billede 2 af 3