KFUM-Spejderne på Fanø

Vi starter familiespejder!

3. april 2019 · Nyheder · Skrevet af Fenja Gruppe

Savner du en familieaktivitet som handler om friluftsliv, fællesskab og gode oplevelser? Fenja Gruppe starter familiespejder nu på søndag d. 7. april kl. 10-12, og I er inviterede!

Hvad er familiespejder, tænker du?

Familiespejder er for børn fra 3-6 år, hvor både børn og deres forældre deltager i programmet. Læs mere om familiespejder her.

Hvad laver vi til familiespejder?

Vi tager udgangspunkt i emnerne natur, leg og oplevelse, og vi skaber fælles oplevelser for hele familien.

Hvorfor gå til familiespejder?

Familiespejder er en uforpligtende måde at være sammen på, hvor der både er plads til stunder med familien samtidig med, at man kan danne nye venskaber hen over bålet eller ved en spejderaktivitet. Vi stræber altid efter, at være udenfor, for her er der plads til bevægelse og at få jord under neglene. Og det kan vi li’ – både børn som voksne!

Hvad skal vi lave d. 7. april?

Vi mødes i Ungdomsborgen, Niels Sørensens Vej 2, hvor vi byder velkommen og lærer hinanden at kende. Herefter laver vi nogle lege i området og slutter af med bål, snacks og fællessang.

Hvis I kan nå at melde jer til, må I meget gerne skrive en mail til fenjagruppe@gmail.com eller kontakte leder Malene 42711410. I må også meget gerne ringe og få en snak. Vi ses.